93·393·92·80

SOM EL TEU SOCI TECNOLÒGIC

Volem ser la teva solució. Tenim àmplia experiència, coneixem totes les àrees del negoci i t’oferim una solució de principi a fi. Descobreix com créixer al costat d’un soci tecnològic de garanties.

SERVEIS¿PARLEM?

Ja confien en nosaltres

Sersh

Ajuntament de Barcelona

Maurici Cot

The Corner

Expert

Fresercat

Helpoint

Ja confien en nosaltres

Shers

Estreno

Ajuntament de Barcelona

Maurici Cot

The Corner

Expert

Helpoint

PERQUÈ

TENIM MOLT A OFERIR

Bisness

 

Business

Certificats Microsoft en Business Intelligence (SSAS, SSRs, SSIS). Som especialistes en Integració, Transformació i Reporting de dades, la capacitat analítica dels nostres consultors ajudarà a que el teu negoci aquest totalment controlat. Lidera un mercat tan competitiu gràcies a les teves dades.

Digital

 

Digital

Dissenyem el programari que necessita la teva empresa, aplicacions a mida i Webs corporatives, totes sempre optimitzades a dispositius mòbils, dissenys moderns per portar el teu negoci sempre amb tu. Optimitzem la teva web per a cercadors i gestionem les teves campanyes de posicionament SEO/SEM.

Development

 

Development

Les aplicacions mòbils WebApp permeten portar el teu negoci sempre amb tu, facturació automàtica, control d’estoc, Geolocalització, generació automàtica de PDF, t’oblidessis definitivament dels teus Fulles Excel i el millor és que la informació de la teva empresa estarà emmagatzemada en una única base de dades.

¿PER QUÈ

NOSALTRES?

Experiència

Portem més de 10 anys liderant canvis tecnològics en empreses multisectorials.

All-in-one

El nostre equip multidisciplinar ofereix solucions en totes les àrees tecnològiques de la teva companyia.

Visió Global

Coneixem el negoci, els sistemes i el programari. Tenim solucions End-to-End per tancar el cercle.

Abast

Oferim serveis i solucions a mida a tot tipus de companyia: pimes, gran empresa…

CONEIX-NOS

Som una empresa jove i dinàmica. Apassionats per la nostra feina. Entenem el que vols i et proposem el que busques.

La nostra Història

Unim talent i experiència per aconseguir el millor resultat. El nostre equip format per persones de l’àrea IT i Desenvolupament proporciona solucions que abasten totes les necessitats del teu negoci: el nostre CTO compta amb experiència contrastada en l’àrea de Sistemes, Consultoria i Gestió de Projectes, certificat en PMP pel PMI. El nostre COO disposa d’àmplia experiència en producte, certificat en metodologies àgils (SCRUM, PMI-ACP), i un llarg recorregut en el desenvolupament de solucions a mida amb les últimes tecnologies. Amb tot això, hem decidit unir les seves forces per crear productes optimitzats que ajudin a fer créixer la teva empresa.

La nostra Visió

El nostre objectiu és donar suport a totes les empreses que busquen en la tecnologia un salt qualitatiu, un estalvi de costos i, en general, una millora i optimització de processos. Quan diem totes, parlem de qualsevol empresa. Independentment de la mida del client, ens ajustem a la seva necessitat i pressupost per trobar la solució ideal. Creiem en la transformació digital i per això ens posem com a objectiu que tots els productes que oferim siguin basats i desenvolupats en tecnologies mòbils, Cloud, etc. Vivim en un món inquiet en contínua evolució i hem de moure’ns amb ell, de manera que la informació sempre ha d’estar amb nosaltres en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

M’han proporcionat el sistema integral per gestionar el meu negoci. Ara puc controlar i gestionar el producte i les finances i em permet oferir un servei eficaç i ràpid als meus clients.

Paula Hierro

Founder, Estrenu

S’han convertit en una part essencial de la nostra empresa. Gràcies a les solucions que ens han aportat som més àgils i eficaços en els processos. Ha estat tota una evolució.

Marta Casado

COO, The Corner Centre D'Estudis

Són els nostres informàtics de capçalera, sempre que tenim un problema sabem que podem comptar amb ells, efectius i ràpids i sobretot molt professionals.

Maurici Cot

Founder, Maurici Cot Pastisseria i Postres

CONTACTEU-NOS

Volem ser la teva solució

Estarem encantats d’atendre les teves necessitats. Pregunteu-nos sense cap compromís i et visitarem per escoltar-te i oferir-te la millor solució per a tu.
He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.
Accepto rebre la informació que l'entitat consideri oportú enviar-me per correu electrònic o mitjà de comunicació electrònica equivalent. (És possible donar-se de baixa en qualsevol moment).

Volem ser la teva solució

Estarem encantats d’atendre les teves necessitats. Pregunteu-nos sense cap compromís i et visitarem per escoltar-te i oferir-te la millor solució per a tu.

Som aquí

Sant Ignasi, 13
CP 08922
Barcelona