93·393·92·80

Per què?

La clau per ser efectius en l’ús dels recursos en l’empresa passa per entendre com els canvis que realitzem afecten el nostre negoci. Des Evotic us oferirem les dades i eines necessàries amb l’objectiu d’aconseguir així aprofitar aquests recursos de la manera més efectiva possible i per tant aconseguir els resultats esperats.

Com?

Tractem cada projecte com un totalment personalitzat, treballem de manera conjunta amb el client per comprendre quines són les fortaleses i debilitats. Per a això, utilitzem un procés simple, transparent i sobretot, dissenyat per brindar resultats processables i analítics en el menor temps possible i construir així, una solució que no afecti el funcionament diari de la seva organització.

Procés Analític


DataBase

RECOPILAR DADES DE QUALSEVOL FONT

El punt de partida per a una bona anàlisi és una informació vàlida. Fins i tot per a projectes més petits vam reunir multitud de dades concretes realitzant un estudi en profunditat.

DataBase

TRANSFORMAR I ENRIQUE DADES

Les dades no sempre arriben com necessitaríem, per això a través de les nostres ETL ‘s ens encarreguem de transformar-los i enriquir-los per assegurar-nos que tots ells arriben al DataWareHouse en el format correcte, utilitzem diferents tecnologies segons l’entorn de cada client. SSIS (SQL Server Integration Services), QlikView, Kettle. 

DataBase

CARREGAR DADES

Un cop les dades estan nets vam començar la seqüència per carregar automàticament en un Motor d’Anàlisi (OLAP).

DataBase

MODELACIÓ I ANÀLISI DE DADES

Una vegada que es carreguen les seves dades, analitzem les perspectives i construïm models per contrastar hipòtesis.

DataBase

REPORT EN TEMPS REAL

En aquest punt vam començar a veure els resultats inicials del projecte. Els resultats de les dades treballades poden començar dibuixar-se a través de diferents visualitzacions, panells i informes (Power BI, QlikView, Tableau …)

DataBase

RESULTATS PREDICTOS

Ara que tenim les eines necessàries per analitzar les dades, podem començar amb les anàlisis més exhaustius, prediccions i canvis futurs que puguin existir en tots els aspectes del teu negoci.


Quadres de comandament Visuals

Treballar només amb dades de vegades és complex, és per això que donem suport les nostres explotacions més analítiques (format tabular) amb eines visuals avançades que ens ajudin a explicar la història digital de la seva organització. Amb aquests detalls visuals pots descobrir on es troben les veritables idees i relacions, permetent als líders empresarials, prendre decisions basades en solucions d’anàlisi innovadores que ajuden a la seva empresa a créixer de manera més efectiva.

A qui ajudem?

Direcció
DataBase
Comprèn d’una ullada, el que passa en tots els aspectes del teu negoci, permetent aprofitar oportunitats, detectar problemes potencials i assignar recursos de manera òptima.
Recursos Humans
HR
Descobreixi les idees ocultes que impulsen la seva força laboral, a través d’una millor participació, comunicació i planificació.
Comercial
Sales
Augmenti la productivitat dels seus equips de producció, observant tant el procés com les persones. Entengui quines habilitats ajuden els seus venedors a sobresortir o optimitzar el seu procés de vendes.
Marketing
Marketing
Més informació sobre qui són els teus clients i quines accions impulsaran un millor ROI en totes les teves campanyes de màrqueting.
Financer
Financiar
Vegi com els canvis en els processos, augmenten els ingressos i redueixen els costos en totes les operacions de la seva empresa, permetent assignar capital d’una manera més efectiva.

Té curiositat sobre BI?

Obtingui una consulta sense compromís per veure com la tecnologia Business Intelligence i la seva capacitat analítica pot ajudar a la teva organització a millorar les seves decisions i per tant aconseguir els seus objectius.
Analitzarem amb tu les possibilitats que ofereixen les teves fonts de dades per aconseguir explotar-les i treure el màxim rendiment.

Importació de dades des de més de 200 fonts!

Evotic et proporciona a través del nostre equip d’experts en Consultoria BI, un assessorament perfectament guiat a través del procés d’obtenció de dades de diferents fonts per crear visualitzacions significatives i amb informació rellevant. 
  • Preparem les seves dades per a les visualitzacions amb absoluta qualitat.
  • Evotic et mostrarà com importar dades de gairebé qualsevol font a través de connectors personalitzats. Coneixem al detall les ETL ‘s mes importants del mercat, no hi ha origen que se’ns resisteixi!.
  • Consolidem la informació que es pot trobar dins de la companyia netejant, transformant i carregant-se en un DWH de manera ordenada i fàcilment accessible.
He llegit i accepto el Avís Legal y la Política de Privacitat.
Accepto rebre la informació que l'entitat consideri oportú enviar-me per correu electrònic o mitjà de comunicació electrònica equivalent. (És possible donar-se de baixa en qualsevol moment).